När ditt favoritmärke skapar en ny silhuett vet du att det kommer att bli intressant. Hur ofta ser man Nike och Jordanien samarbeta om samma modell? Det är dock precis vad som hände med Air Jordan 1 Low. De två märkena tog sin ikoniska high-top och krympte den ner till en elegant low-top. Med andra ord är dessa Jordans perfekta för alla som älskar att bära sneakers som ett vardagsplagg (vilket är anledningen till att vi också har så många Air Jordan 1 High-släpp för män). Oavsett om du vill köpa dem som en casual sneaker, något som bryter upp dina neutrala outfits eller bara ytterligare ett måste i din samling, har vi några tips på vad du kan bära med dina nya Air Jordan 1 Lows.

Vad du ska ha på dig till din nya Air Jordan 1 Low

Många tror att du måste kombinera dina sneakers med en kostym när du bär dem på jobbet, men så är inte alltid fallet. Du kan ha på dig vad du vill på jobbet – inom rimliga gränser, förstås. Kom bara ihåg att färgen och typen av material på dina skor ska relatera till färgen och typen av material på dina kläder. Om du har mycket svarta kläder på dig är det bäst med svarta sneakers. Om du har många neutrala kläder passar vita eller grå sneakers bäst till dem. Om dina nya Air Jordan 1 Lows råkar vara röda, blåa eller bruna kan du bära dem till nästan vad som helst. Kom bara ihåg att ju mörkare färgen är, desto mer formell blir outfiten. Ju ljusare färg, desto mer avslappnad blir klädseln.

Svarta sneakers till din nya Air Jordan 1 Low

Det går inte att förneka att svart passar till allt, så om du har många svarta plagg i din garderob, skulle svarta sneakers passa perfekt. Välj ett par svarta sneakers till din nya Air Jordan 1 Low. Om du vill satsa på något formellt kan du bära ett par svarta swoosh-sneakers i läder. Svarta mocka sneakers med hög topp skulle också passa utmärkt. Om du vill ha en mer avslappnad look kan du bära ett par svarta sneakers i canvas. Du kan också bära ett par vita sneakers till din nya Air Jordan 1 Low.

Vita sneakers till din nya Air Jordan 1 Low

Vita sneakers kommer att vara lite mer formella än svarta sneakers. Du kan bära ett par vita canvas sneakers till din nya Air Jordan 1 Low om du har mestadels neutrala outfits eller om du bara är ute efter något avslappnat. Om du har mestadels svarta outfits kan du bära ett par svarta vita sneakers med swoosh i läder. Om du har många vita plagg i din garderob kan du bära vita sneakers till din nya Air Jordan 1 Low.

Bruna sneakers till din nya Air Jordan 1 Low

Om du letar efter något som är avslappnat men inte för avslappnat kan du bära ett par bruna sneakers. Du kan bära ett par svarta läder sneakers med brun swoosh om du har mestadels svarta outfits eller om du har många svarta delar i din garderob. Om du har mestadels neutrala kläder skulle ett par vita och bruna sneakers passa bra till din nya Air Jordan 1 Low. Om du har många bruna plagg i din garderob kan du bära ett par bruna sneakers till din nya Air Jordan 1 Low.

 

Vad du ska ha på dig med din nya Nike Air Jordan 1 Low