Tygväskor är nyttiga – ja, nästan oumbärliga – i många sammanhang. Väskan blir snabbt din trogna följeslagare oavsett vart du ska. De ses överallt i gatubilden och är därmed ett upplagt redskap för branding. Den håller koll på alla dina saker och kan bäras av både män och kvinnor. En tygväska är typisk av kanvas och den bäras över axeln.

Praktisk när du är ute på vift och ska hålla koll på många saker.

denna sida kan du hitta inspiration till olika typer av tygväskor och väskor. De finns i många kvaliteter och det finns lite för en varje smak. Om ni föredrar att ha väskan över axeln i stället är detta val också möjligt.

 

Är du värt(inne)? 

Då kan du skicka hem dina gäster med en vacker tygväska med loggatryck.

Kanske sitter du som representant för ett företag som gör kundarrangement, deltar på mässar och liknande. I sådana tillfällen är det lämpligt att skicka hem gästerna eller ta emot dem med en vacker tygväska eller väska med eran firmalogga på.

 

Exponering och branding av eran logga 

Tygväskor är ett genialiskt sätt att få visat fram eran logo i gatubilden. Om ni ger era anställde, kunder eller andra förrättningsförbindelser en tygväska av hög kvalitet vill den utan tvekan åka med nästa gång det ska handlas. Det är ett hållbart alternativ till en goodie bag i papper. 

Oavsett om ni föredrar långt eller kort rem kan ni hitta den rätta tygväskan till ert företag. Kvaliteten av det kanvas som väskorna göras i bestämmer ni också helt själva. Det finns möjlighet att få en botten i väskan så att den står bättre på jorden och sakar ”hamnar” mer elegant i väskan. Själva trycket kan ni få på ena sidan eller både.

 

En evig klassiker inom moden  

Tygväskor och väskor går aldrig ur tiden. Om du är gäst eller värd kan du använda den praktiska väskan och du får din logga tillsammans med ett eventuellt budskap ut i gatubilden. Det är en av de mest hållbara lösningarna som du kan välja när ni vill promovera en firma eller ett budskap.

 

Hållbarhet

En tygväska är mer hållbar än pappers- eller plastpåsar när det ska handlas. Eftersom de kan användas igen och igen är de ett mer hållbart val. Ja, de kan faktiskt hålla i fler år. Därför kan ni som företag skicka ett budskap om hållbarhet genom att få tygväskor gjorda med loggatryck.

Tygväskor används också av män